Fildarquitectura | MESTRE PALAU
15889
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15889,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

MESTRE PALAU

La reforma d’este habitatge d’eixample al barri del Botànic de València per a una parella sense fills ens va permetre situar la zona de més ús cap al carrer, orientada cap al sud, i obrir els espais més privats als patis interiors. L’accés, l’estar, el menjador i la ciuna els vam concebre com un únic espai. Entre esta zona i els dormitoris vam situar l’estudi, il·luminat a través dels dos patis de llums, convertint-lo en l’espai central de la casa.

ANY_2013
SUPERFÍCIE_120 m²
FOTOGRAFIA_www.estiempodereir.com